Wilt u advies over online training van personeel in uw zorginstelling?
Online trainingen

Verantwoorde zorg van hoog niveau begint bij goed opgeleide medewerkers. Straight Training bestaat uit online trainingen waarin uw reeds geschoolde zorgmedewerkers hun kennis en handelingen op het gebied van zorg en gastvrijheid opfrissen. De verschillende modules zijn toegespitst op zorgverlening met het oog op de wet-BIG, het toedienen van medicatie en gastvrijheid.


Overzichtelijk en bewezen effectief

Met de praktijkgerichte cursussen van Straight Training geeft u op een voordelige en passende manier na- en bijscholing op ieder gewenst niveau. Deze e-learning trainingen zijn online te volgen, zodat iedere cursist zelf bepaalt waar en wanneer hij of zij studeert. De onderwerpen worden overzichtelijk weergegeven en zijn gemakkelijk terug te vinden. De gehele e-learning wordt auditief en visueel ondersteund met foto's, video's en gesproken taal.

Verhoog uw zorgniveau en bespaar kosten

Met deze online trainingen bespaart u op terugkomende kosten voor allerlei zorgopleidingen. Bovendien studeren uw medewerkers tijdens werkuren of gewoon thuis, zonder dat u vervanging hoeft te regelen. De modules bevatten toetsen waarin medewerkers de kennis van de leerstof zelf testen. De toetsingkriteria zijn in de module “BIG-protocollen” vastgelegd door gecertificeerde BIG-toetsers van de Frankelandgroep en voor de module “Medicatie Toedienen” door een gecertificeerde trainer van De Farmaspecialist. Vanuit de scores krijgt u een overzicht van de individuele veiligheids- en kwaliteitsniveaus, die u weer gemakkelijk aan externe auditors (inspectie) toont.

Breng de zorg, kwaliteit en veiligheid naar een hoger niveau en beperk de kans op fouten tot een minimum met Straight Training. Deze online cursussen houden de kennis van uw zorgmedewerkers up-to-date. Met als resultaat: goede zorg van hoog niveau!
Bekijkt u hier de video hoe het systeem in de Frankelandgroep gebruikt wordt.


Wilt u weten hoe het systeem eruit ziet, aarzel dan niet om een demo-account aan te vragen.

 

Inloggen