MET STRAIGHT TRAINING BORGT U EFFECTIEF DE KWALITEIT EN VEILIGHEID VAN ZORG!

Straight Training is opgezet door een team met ervaring binnen de horeca-en zorgsector op het gebied van afreken- een backoffice systemen. Het team is versterkt met enkele personen die reeds meer dan 17 jaar trainingscontent produceren, gebruikmakend van de nieuwste digitale beeld- en videotechnieken en geavanceerde toepassing van spraaktechnologie.

Buiten het in-house team doen zij voor elke produktie van content beroep op specialisten van de te produceren materie. Zo is de module "BIG-protocollen" tot stand gekomen door een nauwe samenwerking met de Frankelandgroep, de module "Medicatie Toedienen" met de Farmaspecialist en de module "Gastvrijheid" met de afdeling horeca van het Hervion College.

Alvorens de content te shooten zit Arike Vermazen samen met de specialisten van de te produceren materie om de scenario's per protocol/procedure uit te schrijven. Tevens wordt erop toegezien dat de nieuwste landelijke regelgeving/richtlijnen opgenomen worden in het scenario.Vervolgens wordt er naar een studio gegaan waar met samenwerking van figuranten (verpleeegkundigen, obers, etc.) het geschreven scenario wordt opgenomen. Daarna wordt dit alles in het software systeem geintegreerd.

Extra studiemateriaal is dan ook niet nodig met Straight Training!

Momenteel heeft Straight Training al meer dan 200 protocollen/procedures gerealiseerd waardoor ze marktleider in de zorgsector zijn. Het produktieteam is dan ook continu bezig met het realiseren van content of het up-to-date houden van bestaande content.

Het in-house team bestaat uit:

Henry UijenHenry Uijen
Algemeen en Financieel directeur
Han van den BergHan van den Berg
Sales en Marketing directeur
Arike VermazenArike Vermazen
Produktie en Content directeur
Jim JaspeJim Jaspe
Hoofd ontwikkelaar
Fred BayetFred Bayet
Hoofdfotograaf en cameraman
 

Inloggen