Voor BIG-toetsers

Online cursussen BIG-protocollen en Medicatie Toedienen

Breng de kwaliteit en veiligheid van de zorg naar een hoger niveau en beperk de kans op fouten met de online cursussen van Straight Training. Deze cursussen houden de kennis van uw zorgmedewerkers up-to-date. Met als resultaat: goede zorg van hoog niveau!


Methodisch en praktisch ingericht

Met Straight Training geeft u passende na- en bijscholing op ieder gewenst niveau. De trainingen zijn online te volgen, zodat iedere cursist zelf bepaalt waar en wanneer hij studeert. De onderwerpen worden overzichtelijk weergegeven en zijn gemakkelijk terug te vinden. Medewerkers doorlopen stap voor stap de cursus, ondersteund met heldere uitleg en duidelijke video's. De gehele leerstof wordt auditief en visueel ondersteund met foto's, video's en gesproken taal. De cursisten werken altijd met up-to-date cursusmateriaal, want de training wordt voortdurend bijgewerkt. Het enige wat iemand nodig heeft, is een pc of tablet met een internetverbinding.
Cursisten kunnen op een rustig moment, tijdens werkuren of gewoon thuis, met de cursus aan de slag, zonder dat u vervanging voor hen hoeft te regelen. De modules bevatten toetsen waarin iedere medewerker de kennis van de leerstof zelf test. Vanuit de toetsen krijgt u als toetser een overzicht van de individuele kwaliteitsniveaus van uw medewerkers. U toont de veiligheids- en kwaliteitseisen bovendien gemakkelijk aan externe auditors! Kortom, met Straight Training borgt u effectief de kwaliteit en veiligheid van zorg!

Wat u verder nog wilt weten

Een ervaring van een BIG-toetser

"Voordat Straigtht Training in beeld kwam en ik toetste mijn collega's af dan wees ik ze natuurlijk op de protocollen die we in huis hebben. Ik was veel tijd kwijt aan de juiste protocollen te overhandigen. En zij waren er altijd onzeker over hoe ze dat in de praktijk moesten zien en uitvoeren. De opvatting van het protocol was vaak wisselend, dan kwamen ze weer terug naar mij toe van hoe zit dat en hoe werkt dat. Ik verwees ze weleens naar YouTube toe want daar kun je natuurlijk oneindig veel filmpjes over handelingen bekijken. Vaak kwamen ze dan ook weer terug. Welk filmpje moet ik dan bekijken want ja sommige staan er al jaren op en die zijn natuurlijk achterhaald want de landelijke richtlijnen worden natuurlijk geregeld aangepast. Straight Training biedt daar eigenlijk een ideale oplossing in want de protocollen zoals we ze op schrift hadden zijn gewoon verfilmd. Ze hebben daar een duidelijk beeld over. Ik nam voorheen klassikaal een toets af voordat ze in de praktijk de handeling ging aftoetsen bij mij. Ik was daar zeker een maand mee bezig. Straight Training kunnen ze ook thuis openen. Ze kunnen thuis gaan oefenen. Ook de toetsen kunnen ze vast thuis oefenen. Ze geven mij aan wanneer ze er klaar voor zijn. Ik kan ook zien hoeveel toetsen ze gemaakt hebben en wat hun score daarop was. Ik prik een datum met ze en ze gaan de toets doen in een rustige ruimte achter de computer. Ik krijg daar gelijk een cijfer van terug, dus hoef ik dat ook niet meer na te kijken. En we prikken een datum voor de praktijk. Ze bekijken de filmpjes nog een keer, op het werk, thuis dat maakt niet uit. Ze zijn er gewoon zekerder van. De protocollen zijn duidelijk. Ideaal!"

Bekijk hierboven de video waarin Robin Smits, BIG-toetser van zorgcentrum Harg-Spaland in Schiedam, over haar ervaring met het systeem vertelt.

Wilt u weten hoe het systeem eruit ziet, aarzel dan niet om een demo-account aan te vragen.

 

 

 

 

Inloggen