Wilt u advies over online training van personeel in uw zorginstelling?

Voor Managers in de Zorg

Goede zorg begint bij kundig personeel!

Zorg van hoog niveau begint bij goed opgeleid personeel. Uw zorgmedewerkers frissen vanaf nu hun alledaagse én niet-alledaagse kennis adequaat op met de online cursussen van Straight Training. De trainingen zijn toegespitst op zorgverlening, farmaceutische handelingen en gastvrijheid. Daarbij ligt de nadruk op de borging van kwaliteit en veiligheid voor zowel uw cliënten als uw medewerkers!


Meer veiligheid, betere zorg!

Straight Training bestaat uit diverse digitale cursussen op het gebied van zorgverlening, farmaceutische handelingen en gastvrijheid. In de trainingen wordt uitgebreid aandacht geschonken aan de zorgprotocollen van de Wet BIG, risicovolle en voorbehouden handelingen, maar ook farmaceutische handelingen rondom het toedienen van medicijnen. De trainingen zijn samengesteld door een team van zorgprofessionals en farmaspecialisten. Zij hebben de kennis, kunde en protocollen in de trainingsmodules toegesneden op de zorgpraktijk van alle dag. Bovendien zijn alle bekende eisen van de Inspectie in de online modules verwerkt. Denk daarbij niet alleen aan het meten van de bloeddruk of het toedienen van zuurstof, maar ook aan voorbehouden handelingen, zoals injecteren en het inbrengen van een katheter. Ook komen farmaceutische handelingen rondom het toedienen van allerlei medicijnen in de training aan de orde. En tot slot bestaat er een module over gastvrijheid in de zorg, waarbij de gast en de persoonlijke hygiëne van de medewerker centraal staan.


Methodisch en praktisch ingericht!

Met Straight Training geeft u passende na- en bijscholing op ieder gewenst niveau. De trainingen zijn online te volgen, zodat iedere cursist zelf bepaalt waar en wanneer hij studeert. De onderwerpen worden overzichtelijk weergegeven en zijn gemakkelijk terug te vinden. Medewerkers doorlopen stap voor stap de cursus, ondersteund met heldere uitleg en duidelijke video's. De gehele leerstof wordt auditief en visueel ondersteund met foto's, video's en gesproken taal. Uw medewerkers werken altijd met up-to-date cursusmateriaal, want de trainingen worden voortdurend bijgewerkt. Het enige wat iemand nodig heeft, is een pc of tablet met een internetverbinding.


Wat u verder nog wilt weten!

Met deze cursus houdt u de kennis van uw medewerkers op een voordelige manier van hoog niveau. U bespaart op terugkomende kosten voor cursussen en trainingen. Medewerkers kunnen namelijk op een rustig moment, tijdens werkuren of gewoon thuis, met de cursus aan de slag, zonder dat u vervanging voor hen hoeft te regelen. De modules bevatten toetsen waarin iedere medewerker de kennis van de leerstof zelf test. Vanuit de toetsen krijgt u als werkgever een overzicht van de individuele kwaliteitsniveaus van uw medewerkers. U toont de veiligheids- en kwaliteitseisen bovendien gemakkelijk aan externe auditors! Kortom, met Straight Training borgt u effectief de kwaliteit en veiligheid van zorg!

Bekijk hierboven de video, waarin Roel van Tongeren, locatiedirecteur van zorgcentrum Harg-Spaland in Schiedam, over zijn ervaring met het systeem vertelt.

Wilt u weten hoe het systeem eruit ziet, aarzel dan niet om een demo-account aan te vragen.

 

Inloggen