Voor zorgmedewerkers

Goede zorg begint bij kundig personeel!

Zorg van hoog niveau begint bij goed opgeleid personeel. U kunt vanaf nu uw alledaagse én niet-alledaagse kennis adequaat opfrissen met de online cursussen van Straight Training. De cursussen zijn toegespitst op de "BIG-protocollen" en "Medicatie Toedienen". Daarbij ligt de nadruk op de borging van kwaliteit en veiligheid voor zowel uw cliënten als uzelf!


Methodisch en praktisch ingericht

Met Straight Training kunt u op ieder gewenst niveau uzelf bijscholen. De trainingen zijn online te volgen, zodat u zelf bepaalt waar en wanneer u studeert. De onderwerpen worden overzichtelijk weergegeven en zijn gemakkelijk terug te vinden. U doorloopt stap voor stap de cursus, ondersteund met heldere uitleg en duidelijke video's. De gehele leerstof wordt auditief en visueel ondersteund met foto's, video's en gesproken taal. U werkt altijd met up-to-date cursusmateriaal, want de trainingen wordt voortdurend bijgewerkt. Het enige wat u nodig heeft, is een pc of tablet met een internetverbinding.
De modules bevatten toetsen waarin u de kennis van de leerstof zelf test. Met de uitslag van deze toetsen krijgt zowel u als uw werkgever een onverzicht van uw kwaliteitsniveau.


Wat u verder nog wilt weten

Een ervaring van een verpleegkundige

"Ik heb met de mappen gewerkt. De mappen waar de protocollen/formulieren los in zaten. Erg onhandig, hoop zoekwerk, kost een hoop tijd. Dit programma vind ik wel erg handig. Je hebt je eigen account. Je kan zoeken wat je wil. Je kan het thuis bekijken. En ik vind zelf als je het visueel ziet heb je er een beter beeld bij en kan je de handeling zekerder uitvoeren. Het is duidelijk. En als je een toets wil maken kan je je eigen kennis opfrissen dus dat vind ik ook heel fijn. En dan kan je zien waar je het slechtst scoort en waar je nog op moet oefenen."

Bekijk hierboven de video, waarin Anne Koorn, verpleegkundige van zorgcentrum Harg-Spaland in Schiedam, over haar ervaring met het systeem vertelt.

Wilt u weten hoe het systeem eruit ziet, aarzel dan niet om een demo-account aan te vragen.

 

Inloggen