Stichting PCSOH

Stichting Protestants Christelijke Stichting Ouderenzorg Haarlemmermeer (PSCOH) maakt gebruik van het LMS en de benodigde e-learning van Straight Training.

Tannie van Galen-Frings

" Vanuit Straight Training krijgen we veel ondersteuning, er wordt altijd adequaat gereageerd op vragen, en dit geeft wat ons betreft veel vertrouwen voor de toekomstige samenwerking. "

Tannie van Galen-Frings
Coördinator Praktijkopleiding

Vanaf 2016 doet Stichting PCSOH, zaken met Straight Training. De reden voor contact met StraightTraining was, dat Stichting PCSOH, vanuit een klassieke scholing verpleegtechnische vaardigheden, een digitale leeromgeving wilde aanschaffen.

Vanwege de prettige gesprekken vooraf, het doeltreffende Leermanagementsysteem en het complete aanbod aan modules, kozen wij voor Straight Training.

Wij zijn nu 2,5 jaar verder en inmiddels is het gehele pakket vanuit de leeromgeving, toegankelijk voor desbetreffende medewerkers. Vanuit Straight Training krijgen we daarbij veel ondersteuning, er wordt altijd adequaat gereageerd op vragen, en dit geeft wat ons betreft veel vertrouwen voor de toekomstige samenwerking.