Praktijkgerichte communicatie

Naast inhoudelijke apps blijkt er ook veel behoefte aan simpele ICT oplossingen, waarmee het veel gemakkelijker wordt om binnen je organisatie te communiceren. Straight Training heeft hiertoe een platform ontwikkeld, waarmee het werk een stuk simpeler wordt. Met collega’s samen, of op de eigen werkplek, met alle applicaties en systemen die je nodig hebt. Een voorbeeld van coproductie met één van onze klanten heeft geleid tot een prachtige oplossing. Echt, eenvoudiger kun je je het niet voorstellen!

Portal

Eénmalig inloggen op het online portaal en meteen doorschakelen naar iedere gewenste functionaliteit. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het HR pakket (aanvragen verlof), het handboek Kwaliteit, de Vilans protocollen, het Leer Management Systeem, het ECD of financiële systeem. Dit alles gebaseerd op groepsniveau of individueel.

Apps

Met onze Qundig® App kan ingezet worden zodat je overal en op ieder moment over de juiste gegevens en informatie beschikt. Deze app (geleverd in jullie eigen huisstijl) is schaalbaar en beschikbaar op alle mobiele apparaten.

Heeft u een vraag over praktijkgerichte communicatie of wilt u meer informatie?

Wij nemen contact met u op